Ännu en fin dag


Sol idag igen så nu få man passa på att sola. Hääärligt I morgon bär det av med husvagnen men för oss är det inte premiär, var ute för en månad sen. 

 

SUUUURT

Kunde ha jobbat i gårkväll, men hon ringde sin syster oc påstå sen att det tutade upptaget hemma hos oss skit heller här är det sällan någon som prata i telefonen det chattas eller smsas, man är väl modern. Jag blir så sur. Men det går snart över, man få hoppas det blir trevligt i helgen.

Kalas Jobb och IKEA


Emilias kalas med brännboll, paket öppning och grillade hamburgare. Hon hade kul och fich många fina paket. jobbade igår på en helt annan avd men det gick bra. Men naturligtvis ha de ringt och vill att jag ska jobba i helgen som kommer men då är det storkalas i Simrishamn Man få så dåligt samvete av att säga nej Jag har ju inga jobb i Maj och så måste man säga nej. Idag var vi på IKEA och handlade till hallen så nu har Emma en del att göra

Har äntligen jobbat

Fanns det inte mer?? Chokladbollar
Nu har man äntligen fått jobba i 2 dagar ska även jobba imorgon ska följa med på psalmtoppen men pensionererna.
Man få nu hoppas på en ledig helg med mycket sol. Ska fira lilltjejens födelsedag på lördag och hon ska även ha kalas för tjejkompisarna på fredag. så det blir en del att göra. Hon ska ha grillfest.


Äntligen ensam

Nu är påsklovet äntligen slut så man få sitta ensam på morgonen när man är ledig, hade kunnat jobba idag, men jag har otur som vanligt, de ringde igår men kan inte jobba ska med Emma till studievägledaren angående höstens studie. Men ska jobba 3 dagar nu, känns bra om inte annat så slipper jag känna Gubbens anklagande tankar.sen är det stiljte igen vet inget förrän den 25 maj, det är en hel månad segt.

Tung i huvet

Vaknade kl 6 efter att ha varit på 50 årsfesten tung i huvet, och körig i magen blir alltid det efter att ha druckit en massa vin. I dag blir det inte mycket gjort, tvn är nog mitt mål idag.

En ny dag

Ännu en solskensdag helt otroligt det har varit sol en hel vecka: Men allt är som vanligt gubben vaknade före mej men inte kunde han sätta på kaffet nej han gick på toa och gick och la sig  igen som vanligt. Ska bara äta lite frukost så blir det stavgång  sen får man passa på att sola, : Ska på 50 årsfest hos svågern då blir det en massa jaktprat och det är jag inte ett dugg intresserad av. Jag tror att det bara blir syskonen och föräldrarna han har avtackat all uppvaktning så det blir förmodligen ganska lungt.

Repris på gårdagen ?

Nehe inge jobb idag heller, inge stavgång heller ingen att chatta med heller alla andra jobba ????? Då fä man väl se fram emot kvällen med grillning och vin Vad tråkigt livet är för tillfället. även pengarna är slut . Få skrapa ihop det sista man ha så man kan handla så man överlever helgen tur man är bortbjuden imorgon så man inte behöver tänka på mat då iallafall: vinet ikväll har man sparat på så man skulle ha det till ikväll. inte ens någon tvätt att ta hand om nej det blev ingen repris förrutom angående jobb hallo jag är ledig ring inte imorn då är jag inte ledig!!!!!


Obehövd idag igen

Ingen har ringt idag till mej," slapp man jobba". det är bara barnen det ringer till. Men det blev iallafall en runda med stavarna skönt. Det skulle inte förvåna mej om de ringer på lördag då jag inte kan ska på 50 årsfest då kul!!!!!  Satt och chattade med en arbetskamrat om man har arbetskamrater när man är timmare???? eller blir det bara kamrater då man har ju ingen egentlig arbetsplast. Hej så länge

Välkommen till min nya blogg!

Timvikande bitter medelålders bitch

RSS 2.0