Äntligen sommar

Då har midsommar passerat, och inte ett enda kort blev taget, synd och skam. Men det var kuuuul vi dansade loss runt midsommarstången på fredagseftermiddagen med barnen. Det hatr aldrig varit så kul att dansa runt stången innan. Men jag ska kanske börja i rätt ända när jag kom ner till Kristianopel på torsdagskvällen blev man mottagen med stora kramen det kändes bra. Annette, Josan och jag dansade sen loss nästan hela kvällen. Fredagen flöt sen på som sagt var. Lördagen regnade det sen med jämna mellanrum tyvärr, men när kvällen kom var vi igång igen Josan och jag, även Leif, Magnus och Göran hängde på oss mot slutet av kvällen trevligt. Söndagen är som alltid en packadag och hemresedag de är aldrig roliga Emmie vill så gärna följa med Emilia hem men tyvärr funkar det inte, annars hade hon fått det för mej. Söndagen var min ligga lågt dag eftersom jag skulle jobba på natten se, jag kan inte lägga mej och sova på dagen. Så den dagen var man vaken i  22 timmar. Emilia hade  en kompis hemma  Sen blev man väckt klockan 11 på tisdagen av telefonen (får skylla mej själv som inte drar ur jacket), det var en kompis till Emilia som ville leka, det var till  att masa sig upp. jag hade lovar de andra flickorna en tur ner till Karlskrona, så vi äkte ner efter att vi hade släppt av Emilia. Idag var det en vända till tandläkaren med Emilia på morgonen. Sen ska vi åka och fika hos Janette.



Jimmy fixar utesoffan.



Barnen i action en del jobbar en del roar sig.
Sen har vi den som sitter inne vid TVn åh åh åh, vad ska man göra????
I morgon är det jobb igen, så även på fredag ledig lördag sen på att igen på söndag.
Detta är min vecka inte så spännande, tyvärr

Har det så bra så länge.


Så har Jimmy slutat i nian

  

Här är han på väg, visst är han stilig?



Nästan lika mycket prylar som Emma hade runt halsen.
Då var det över, dags att ladda för midsommar. Vi ses om en vecka.

Studenten



Nu är hon på väg




Här är hon med farbror Håkan



Stolt mamma må ni tror



En del av sakerna hon hade runt halsen
Plus alla presenter hon fick, ett armband av faster Elise, ett halsband av grannen, presentkort på cervera på 1000 kr av mormor och morfar, en 500 hundring av farmor och farfar. Och mycket mycket mer ..Ett stort tack till ALLA


Hur ska man hinna?

Man bara jobbar och jobbar, jag känner lite att jag inte hinner det jag ska. Då tänker du säkert att du har tid att sitta framför datorn. Ja säg det men man måste varva ner lite ibland. Emma tar studenten på tisdag, då ska det städas, handla, göra en smörgåstårtaoch baka något till kaffet. Men jag är bara ledig på tisdagen och på kvällarna innan.  Sen har vi två skolavslutningar på fredag, då hade vi tänkt att ha en liten grillfest på kvällen. Det blir kul utan sprit, eftersom jag aldrig ska dricka mer.





Men när allt är över såär man så här GLAD

Aldrig mer

Var ju på grillfest i torsdags, jag ska inte ta en droppe mer. Drack något konstigt som hette Mummelman, det slog sig på skallen direkt. Som tur var så var det dags att åka hem, men jag skulle upp tidigt på morgonen för barnen skulle till skolan. Stackars barn de hade ingen stor nytta av mej så trött och dålig som jag var. Låg och sov sen hela förmiddagen, sen bar det iväg till jobbet klockan 13.30. ALDRIG MER!!!!!!

Jobbat extra idag

Fick hoppa in och jobba extra idag, det är lite jobbigt när man kommer till en avdelning som man inte brukar vara på. Men det brukar gå bra, de få har överseende. I kväll ska jag på grillfest med kören,  har bett Göran att köra mej och de som behöver skjuts. Det blir nog lite dricka av, de spottar inte i glaset mina körkompisar. Man få hoppas på fint väder, just nu ser det inte lovande ut. Tur att man jobbar kväll imorn.

Länge sen sist

Det va ett tag sen sist nu, har haft annat för mej. En hel helg på Bolmsö sedan en dotter som har varit på bal och naturligtvis så har man jobbat, sen har man sjungit i kyrkan mitt i alltihop var det morsdag. Sen fyllde mamma år.  Ibland
har man häcken full



Emma på väg till balen


Emilia som har något lurt på gång


Behövs det någon förklaring


Sover han? inte ovanligt i så fall

RSS 2.0