8 Veckors vikariat

Jaha så nu vet man vad man ska göra i 8 veckor, det känns bra. Fast i samma andetag så känns det tråkigt samma gubbar och tanter att passa upp på. Men det bli iallafall en regelbunden lön. En sak är skönt Barnen börjar i skolan på torsdag. Måste bara ta tag i Emmas jobbsituation, så hon få något att göra.
Kramar från mej =)

Ledig dag???



Man är ledig, men då ska man fara runt överallt men vad gör man inte för sina barn.

De ville åka till ÖoB och handla skrivblock, naturligtvis blev det även godis och annat gott.
Själv ville jag ha kryssbollar så det va till att åka till Torsås och fixar med det.


Resultat

Det gav resultat att man ställer upp dag som natt på jobbet. Har fått ett vik på åtta veckor och kan då bli ännu mer. Jag bara hoppades på det annars hade jag sagt tack och adjö till dem. Så nu vet man vad man ska göra framöver och kan planerar därefter, Men tyvärr missa jag kräftskivan vi är bjudna på, men familjen få åka utan mej.

Ledig i dag

Har en ledig dag idag, och då måste man passa på att åka in till stan tråkigt. Jimmy fyller år och jag jobbar två kvällar framöver. Men det blir inget avancerat, köper ett presentkort. Men får nog åka själv alla barn är upptagna på sitt håll trist

Jobbat i helgen

Har jobbat i helgen, och det var jobbigt. Hur kan man bli så trött när man har vilat i 3 veckor???? Fast vadå vilat, städ och tvätt blir dubbelt upp när alla är hemma hela dagarna.
Men det kändes bra att komma tillbaka till jobbet,  när det står skrivet på anslagstavlan Välkommen tillbaka kompis. Ledig en dag, sen jobbar två kvällar, så nu är man inne i ekorrhjulet igen, känns bra.
Kram alla  =)


Sista lediga veckan.

Hej på er.
Det var länge sedan jag skrev nu, har inte haft någon lust. Men men nu sitter jag här igen.
Vi har hunnit med ytterligaren en camping sen sist, Ronneby havsbadcamping. En trevlig camping även den. Vi hade sån tur att de hade säsongsavslutning på restaurangen med reducerade priser på maten. Så hela familjen Persson traskade dit, ja med undantag av Emma som va på annat håll. Vi åt och vi drack ,lyssnad även på en trubadur som jag tyckte va jätteduktig, att han va fin att titta på var bara ett plus.
När vi sedan kom hem tittade Linda, Patrik och Isabella in. Vi hann med lite bad en vända till Kosta. Vår sedvanliga dans på terassen får vi inte glömma. De stannar tyvärr allt för kort tid, men men så är det man prioriterar olika.
Nu har man ett par dagar ledigt, sen jobbar man hela helgen, så man få hoppas att det blir lite städning av. Men om jag känner mej själv så kommer nog något annat emellan.
Vi hörs

Halens camping



Jaha så var det dags för ett besök på Halens camping, en camping som jag apsolut kan rekomenderar, en liten men otroligt mysig. Den ligger vid sjön Halen (säkert därför den heter det den heter) med lite skog runt omkring. Det är nära  till Olofström som är en otroligt trevlig liten stad.



Här tar flickorna en paus med att måla lite, stora som små.



I den lilla staden Olofström finns en av Sveriges största lekplats som roar stora som små, den är värd ett besök bara den.
På fredagskvällen som vi kom hit hade de after beach med trubadur, sånt tycker jag är trevligt.
Om jag har lite att säga till om så vill jag hit fler gånger, skulle även tänka mej att fira midsommar här.

RSS 2.0