Då var julen över

Den här julen gick mej märklöst förbi. Ja, man jobbade julafton och juldagen. Som tur är så var man ledig några dagar efter julen så flickorna kunde shoppa upp  en del av sina julpengar. Så var jag även hemma när Elise fyllde 12 år.
Som många av er vet, så jobba jag då även nyårsafton och nyårsdagen Men Håkan med delar av sin familj kommer hit ändå, de ville det så gärna, så vad ska man säga.
 - Det måste vara tyst efter kl 00.30 för att jag ska upp och jobba.
Göran med bror ska laga mat och dona  i morgon. Naturligtvis åker de först och titta på det traditionella fyrverkeriet vid slottet innan.



Naturligtvis har även vi bakat pepparkakor



En sväng till backen har vi med hunnit med, här fikas det mellan åken.




Vilopaus i julstressen.



Födelsedagsbarnen.




Kusinträff i "baren"



Klart man ska vara glad på sin födelsedag


Fredagsmorgon

Snö, snö massvis med snö, ska snart ut i detta man måste handla. Jobba i helgen.

Det färdiga resultatert



Emilia och Elise i action.

Ledig i helgen

Är ledig i helgen, om man bortse från de kyrkliga åtaganden. Sovmorgon är ingen vanlig företeelse i det Perssonska hemmet. Jag saknar nästan det med att vara arbetslös eller att plugga. Mycket ledig tid, om man spenderar tiden väl. Får väl börja plugga igen.

Emma kom in på skolan, såå gutt för henne, får nu försöka hjälpa henne så mycket man kan.

Var på utvecklingssamtal, ja som en del säkert har läst på facebook så är de jätteduktiga Elin Och Elise. Ett flertal VG och resten G+ när det gäller Elin. Måste bara skryta om min duktiga tös.

Nu har vi snart julen här och julklappshögen har hunnit bli så här stor



Kramar Catherine

Då sitter man här igen

Då sitter man vid datorn igen. Men vad ska man göra? Jag ska åka och jobba sen i kväll så lite avkoppling ska man väl ha. Vad tråkigt väder vi har inte undrar på att man blir deppig. Idag är det två veckor kvar till julafton,
Men då vill vi väl att det ska se ut så här
 

Arg/Ledsen

Jag åkte på och jobba julaftonskväll. Familjen ska fira den hos mormor och morfar i år. Alla år har vi först åkt hem till farmor och farfar, sedan hem till oss. Men i år blev det inte så. Jag föreslog att vi kunde ha ett litet julfirande hemma med skinkmacka och julgröt innan jag åkte till jobbet och resten åkte till Lindsdal, där mormor och morfar bor. Men se det gick inte, Göran ska bara åka till sina föräldrar. Men dilemmat är att han inte får med sig alla barnen, så han får väl åka själv.

Kul i jul Catherine


Ursäkta mej

Förlåt alla ni som följer min blogg, men det har varit mycket jobb, julbord, julfest och möten för min del den senaste tiden, en upptagen kvinna eeeh. Denna vecka blir något liknande två utvecklingssamtal, åka in till stan med flickorna, så de få handla upp pengarna som de fick av mormor och morfar. Jag skickar Göran på klassmötet.

Hade tre lediga dagar att se fram emot, med de har krymt till två. Det är lika bra att passa på att jobba, man vet inte hur det blir nästa år.

Men jag lääängtar till detta  som ni ser nedan






Puss Catherine

RSS 2.0