Kidnappad

Igår blev Emma kidnappad av sin pojkvän, hon hade inte en aning om någonting och inte vi heller. Så det ska bli spännande och höra sen. Han har till och med eventuellt ordnat jobb till henne, men detta är i Olofsström där han bluggar för tillfället. Så här händer det lite, kolla in och läs vidare. Fortsättning följer.

Otur eller vill ödet något annat

På min avdelning så var det två tjänster som skulle gå ut, men nu visar det sig att två stycken ha begärt omplacering från andra enheter. Som alla vet så gå de före, så tjänsterna ska inte ens ut. Med andra ord så blir det ingen tjänst till mej denna gången heller.
Har tänkt lite på detta, det kanske inte är meningen jag ska jobba på denna arbetsplats.
Eller vad tror ni??

Back to reality

Nu är allt som det ska vara, kören hade sin första övning igår kväll. Ungarna har börjat i skolan, tja för en vecka sen. Men det tar ett tag att smälta allt. Elin har börjat i 7:an, min  förvirrade lilla tjej. Jimmy på gymnasiet min minsta pojk har blivit stora herrn. Elise går nu sitt sista år på Halltorpskolan, den tysta, lilla skönheten går i 6:an.
Jag själv, jobbar som sagt kvar ett tag till. Sen får man se vad som händer. Johan kämpar vidare, hoppas att det går bra för honom i år. Emma, ja Emma vad ska hon hitta på. Emilia började i 3:an, hon är lika förvirrad hon som sin syster eller rent av värre. Men jag älskar mina barn över allt annat.
 Idag när jag kom hem kastade  två av dem sig över mig och kramade mej, så man nästan tappade andan.


En dag ledig

Idag har man varit ledig, men det har varit fullt upp. Började med stavgång på morgonen, efter det en vända till tandläkaren med Elise, för att få åka dit igen ett par timmar senare. Efter andra vändan hos tandläkaren åkte vi in till stan, där vi sprag i nästan alla affärer och letade efter en jacka till Emma. Till sist hittade vi en på New Yorker. Detta blir en tidig födelsedagspresent från mej.
Så hela dagen gick, som man knappt hade varit hemma någonting på.
Först 5 dagars jobb sen en hel dag på språng, för att sen jobba imorn igen.
Sicket liv, på språng hela tiden. Jobba eller springa i affärer.

RSS 2.0