Skara sommarland


Då har även vi varit på Skara sommarland, Resan dit var inte en bra start på dagen då vi fick stanna två gånger eftersom Emilia mådde illa, tyvärr hann vi inte stanna andra gången då hon spydde i bilen. Väl framme i Skara så åkte hon karuseller som om hon aldrig har mått dåligt, jag fattar inte det riktigt. Själv satt jag hela dagen hade ont efter mitt fall i lördags, tror minsann att jag fick en spricka i ett revben det har gjort så ont. Men barnen hade roligt och det var
det viktigaste

Varberg

i dag var det Varberg som fick glädjas av vår närvaror. Vi gjorde ett besök på Varbergs fästning och dess museum, tog en titt på bockstensmannen och ismannen, intressannt. Senare tog vi en glass på torget. Hemma sen på campingen
badade ungarna och vi hann även med en minigolf
.

Göteborg

Idag tog vi en tur till Göteborg, eller snarare Nordstan, det var så dåligt väder så vi gick på shoppingrunda, men det va inge vidare köpcentrum tycker jag. När vi senare kom hem så grillade vi lax, det är ju så gott mm, Emil är fortfarande hos oss och han tycks trivas bra i vårt sällskap, vi har inte skrämt iväg honom än. Vi får hoppas på bättre väder imorn så vi hörs då Hej.

Fredriksdalsteatern mm

I lördagrkväll var vi och tittade på Eva Rydberg, Clas Malmberg och kompani. Det var mycket trevligt. Vi hade en kycklingsallad som vi åt i pausen som jag hade gjort. Men tyvärr var inte avslutningen på föreställningen lika trevlig, himlen öppnade världens regnväder och åskväder uppenbarade sig cirka en kvart innan föreställningen var slut. Så det slutet få vi se sen när det visas på tv. När vi sedan var tillbaks till campingen fick Patrik för sig att vi skulle tävla mot Göran som sin vana trogen alltid ska ta en annan väg än oss andra. men se det skulle jag inte ha gjort för mina ben hann inte riktigt med och jag gjorde en liten flygtur och landade sedan och kasade enligt Patrik flera meter på marken aj aj det gjorde ont. Så idag är man lite öm i kroppen.  Nu befinner vi oss på Olofsbo camping på nya äventyr. Vi hörs snart.

I väntan på semestern

Nu har gubben semeste. själv går man  bara och längtar till att veckan ska ta slut så jag också kan få semester. Bokningen av campingplats i Helsingborg är klar, knep sista elpplatsen. ungarna och .gubben har redan packat sina kläder. Handlat hem diverse prylar till husvagnen har gjorts även det. Idag ska vi till banken och fixa med pengar, så barnen få sina andelar som de ska ha inför Skara. Det styrs och ställs inför semestern. Emmas pojkvän kommer på lördagen så det blir full husvagn på natten där, då även Linda, Patrik och Bella kommer. Så nu på fredag eftermiddag åker vi och kommer inte hem på två veckor.

En arbetssam helg framför mej

Denna helgen kommer att blir som ett maratonlopp.
Jag jobbar ikväll, sedan imorgon på dagen, även söndag på dagen som toppas av söndagsnatten. Men sen har man ledigt i tre dagar. Jobbar därefter två dagar sen SEMESTER.

Ledig=Jobb

Har ett par dagar ledigt nu. Ja ifrån jobbet som uska, men inte jobbet som mamma och hustrur. Nej nu måste man städa,tvätta ja allt vad detta innebär. Inte en stund ledigt.. Man skulle lika gärna kunna jobba för när man är ledig måste man endå jobba, men om man jobbar skulle man alldrig hinna det man gör när man är ledig. Herre gud vad livet är inrutat. Det är bara jobb och jobb. Inte en sekund ledigt.

En oturskväll

Igår kväll var det inget kul alls.  Jag står och plocka med min berömda tvätt när telefonen ringer, jag hade tagit med mej
medicinnycklen med mej hem, de hade bara en eftersom det har försvunnit en tidigare. Så det var bara att sätta mej i bilen och köra de 2 milen till jobbet. Något senare var jag uppe på toa, går ner för trappen och nere på hallgolvet står ett par foppadojor som jag inte ser ochstiger ner på den, naturligtvis stiger  jag snet och sllår i golvet med en rejäll smäll. Fallet var inte så farligt, men foten fy fan, hade så ont, kunde knappt sova. Jag lindade den tog en handuk med en ispåse och la i sängen som jag la foten på. Pojkarna fick hjälpa mej något senare upp på toa igen.Åh åh. en sån plåga. Idag känns det bättre, Men flickorna ville åka och bada men tyvärr, frikopplingsfoten är skadad.


Så det får bli poolen.


Vita Sand



Flickorna i djup konsentration i kinachack



Med varsin mobil i näven innan man kan somna




Man får hoppas att det inte de som har druckit av ölen



Här sitter vi ute och njuter, men tyvärr inte länge, våra grannar spelade "indianmusik" för hela campingen.
Trevligt med en minisemester, Emmas pojkvän tittade även ner ett par kvällar,tyvärr var ingen framme med kameran.

Födelsedagsbarnet

Så här glad blir man när man få en GPS

En dagstur till Simrishamn

Sovmorgon är något som är sälsynt.
Jag steg upp klockan kvart i sex igår, vi skulle åka till Simrishamn. Emma, Elise och Emilia skulle också med. Det gick ganska bra att få upp Emilia, det brukar vara ganska så trögt annars. Vi åkte vid 7 tiden, skönt att komma iväg tidigt inte så mycket trafik då. Vi stannade till på Frasses i Fjälkinge och åt glass själv tog jag en kaffe med muffins. Väl framme i Simrihamn så packade vi in fler barn och mat i bilen och åkte till poolområdet i Tobiksvik. Hett så in i .......... Ungarna var hela tiden i vattnet, de var bara uppe när vi åt. Vi åt tonfisksallad som Linda hade gjort, och drack kaffe med bullar som Linda hade köpt. Isabella hade alla sina dagiskompisar på plats, så hon hade fullt upp med dem. Någon kamera hade jag inte med mej tyvärr, har en förmåga att glömma den. Men barnen brukar komma ihåg men inte ens de kom ihåg den denna gång. Men det blir väl så när man gör sådana här spontana saker. Det är ganska kul att man kan ta och packa ihop och bara drar iväg. Så akta dej Annette vi kanske dyker upp en dag.

RSS 2.0