Det blev två dagar

Fick jobba två dagar på Möregården, jobbade ihop med en annan vikarier så vi gjorde som vi tyckte var bäst. Men naturligtvis blev det bra man är väl ingen amatör. 

De dealade bort min delade tur så nu jobbar jag bara mellan 8-14 på lördag, har lust att byta bort fredagskvällen, men tyvärr pengar, pengar. Och även svårt att få vikarie, särskilt när en vikarie ska ringa in en annan vikarie.


Lite att göra i dag

Har varit ute med stavarna, kom nyss från duschen. Ska sen på utvecklingssamtal med Emilia. Sen efter det köra Elise och Wilma till simhallen, eventuellt springa lite i affärer. Klockan fyra ska jag jobba på Möregården, som jag inte har varit tidigare, men det går nog bra. 

Tack och hej för mej <3

Jobbat i natt

Man är redan vaken efter att har jobbat i natt, borde sova mer men det går inte. Dumt att jobba natt när ungarna har lov. Så en annan kommer att decka framför tv:n, så då är vi två.

Ska med Elise till tandläkaren klockan 5. Hon ska kolla upp tandställningen som Elise vägra använda.

Tja det va det bye

Behöver sova

Hade behövt sova ett par timmar till, men icke att det går. Jag ska jobbar i natt, så det får bli soffan hela eftermiddagen. Men Herregud hur ska man stå ut med det.

See you later.


Läääängtar efter sommaren



Dessa bilder få talar för sig själv...... Rix fm festivalen



....Hemma nedanför altan.


Blundar föräldrarna ??

Har ju sprungit på det nya köpcentrat nu ett par omgångar som ni säkert vet. Då är det svårt att undvika dessa småflickor i Elin och Elises ålder som är sminkade som små fn...k.
Hur kan föräldrarna släppa ut dem på detta sätt?? Detta gäller även kläderna, smyger de ut när mamma/pappa sover?
Jag tycker det är sorgligt att detta få förekomma i dessa låga åldrar.
Men, men jag är väl gammalmodig, men då är mina flickor det med, de spökar inte ut sig så.

Shopping i dag med

Det blev en runda till idag på det nya Modehuset, stövlar till Emilia dfenna gången och en tunika till Emma. Tänkte ta en fika men det var så mycket folk både på fiket och på IKEA.

Jag tror att vi har fyllt kvoten för shopping resten av året.

Hur blir det då till jul???

Hej och tack

Läkarbesök och shopping

Emma skulle till läkaren idag och skära bort en bit av tån, men icke läkaren kunde inte, så det blev en remiss till kirurgen. Så det blev till att köra hem Emma, åka in till stan och möta upp Janette, vi skulle kolla in det nya modehuset. Det blev en ny väska och en kofta till mej. Byxor och tunika till Emilia. Och även en bit mat. Sen var det till att köra hem äta lite ta med mej flickorna åka in till stan igen för att handla mat. Men vi kunde inte hindra oss från det nya köpcentrat, så det blev en runda med flickorna. Nya byxor till Elise och var sitt par stövlar till Elise och Elin blev det

Så nu är man urfattig .....

Ingen särskild dag i dag

En helt vanlig dag, varit och jobbat, sjungit lite med kören. Som sagt var inget har hänt idag, en dag som alla andra.

Man få hoppas på att morgondagen blir mer händelserik.

Kramar Catherine


Rätt livsfilosofi !!!!

Har jag rätt eller har jag rätt ? Det finns de som har tyckt att jag är en riktig gnällis nu när jag inte har ett vikariat. Ja, jag vet att jag har det, men detta är ett psykologiskt försvar. Och enligt en tidning som jag läste igår ska man tycka synd om sig själv för att senare må bra. Där ser ni et är sån jag är. Man kan inte ha en massa undanskyfflade sorger och ångestar (heter det så?).

Så gör som jag TYCK SYND OM DEJ SJÄLV FÖR ATT SENARE MÅ BRA.


Nu något helt annat, ni kanske vill se ett par stycken bilder av några av barnen här hemma i en ganska vanlig företeelse i många hem



Franför TV:n





Oj där kom jag med HIHI



Framför datorn

Jaha mina små vänner idag ska man hoppa in och jobbar, fast bara i 3 timmar. Sen 6 timmar i morgon, Kom nu inte med vad var det jag sa. Jag vet

Puss på er.

Vad är jag för människa ?

Varför retar jag mej på småsaker ?
Igår gjorde vi våra egna små pizzor, alla hade gjort sina pizzor när Göran kom hem och det fanns inga strimlade skinkbitar kvar jag säger till detta till Göran och att han få strimlar själv. Nej han gör inte detta han lägger 2 hela skinkor och sen över detta hela ostbitar istället för att riva. Hallå, det är pizza inte varmar mackor vi gör. Klart att folk gör som de vill, men det är själva grejen gör man pizza så gör man pizza.

Även detta att om jag har köpt hem goda ostar och tillhörande kex med lite gott vin till en fre- eller lördagskväll och vill ha lite mys, då sätter han på kaffe och äter kexen rakt av utan något på. Då kunde man ju lika gärna ha satt dit kexpaketet brevid honom. Som sagt va, det är själva grejen.

Alla ni som känner mej vet att jag kan tjurar ihop fullständigt för bagateller. Fast jag vet att jag är igentligen är en snäll och givmild person.

 Men ingen är perfekt, inte ens jag.



Måndagmorgon

Då sitter  man här igen, de barn som går i skolan har åkt för flera timmar sen, den som inte gör något alls ligger kvar i sängen. Själv hoppas jag på att det ringer så man få jobbar, fast samtidigt inte.

 Det är möte ikväll angående den kommande klassresan som 6:orna har innan de slutar. De ska rösta fram vart de ska åka ikväll, och Elise vill att JAG följer med.

Imorgon ska Emma och jag storhandla så då "vill" jag inte heller jobba, vi brukar ta några timmar på oss med lite fika mm, trevligt. Fast det är klast att jag vill jobba. Man behöver ju pengar nu när julen börjar närmar sig, nya vinterdäck som måste införskaffas, pellets så vi får värme i huset, vinterstövlar till flickorna. Herregud jag behöver jobba dygnet runt. Mina sparade pengar som jag tänkte köpa garderober för kan jag nog säga bye bye till.

Jaja vi få se, det brukar ordna sig Vi hörs

En härlig söndagsmorgon

Det är bara jag uppe, det är så skönt, jag njuter av att aitta ensam med kaffekoppen. Snart ska jag ut med stavarna, solen skiner ute så det blir säkert en uppfriskande runda, det är bara 2 grader ute nu.

 Sen blir det väl att fortsätta med röjandet. Konstigt det där, men så fort jag blir "arbetslös" så kör jag värsta röjrundan, tur att det inte blir så ofta för då hade det inte funnits en pryl kvar här hemma.

 Flickorna har besällt risgrynsgrät till middag idag???? Ja de är för roliga, det blir lindrigt för mej, så varför inte. Nu rör det på sig, kan det vara mitt lilla åskmoln Elise som har vaknat, då är det bäst man tar skydd. Huuuu

 Ha det så gott nu i höstsolen Kram

Hur lätt man faller tillbaka

Nu har man bara jobbat 1 dag på 7 dagar. Helt otroligt hur fort man faller tillbaka i "det hinner jag imorgon" lunken. Ja, jag gör det i allafall. Men det är så tråkigt att hela tiden hålla på med en massa hushållsgöra. Då är det väl bättre man sprider ut det lite grann, eller? Ja tack för denna gången, här är det minst sagt hösttrist.

Blåsigt idag !

Har varit ute med stavarna idag igen, det var så fruktansvärt blåsigt så vi nästan blåste ner till Söderåkra. Men det var skönt att komma ut. Annars händer det ingentingen livet lunkar på i hösttristessen. Emma sökte in på komvux härom dagen så om allt gå vägen så ska hon förhoppningsvis läsa upp lite ämnen till våren. Och det få vi hoppas på för hon kan inte gå här hemma och inte göra någonting, om inte annat så blir jag frustrerad. Jag har kören i kväll fast inte ens det känns lockande, man är inne i en svacka nu. Det måste nog hända något roligt snart, det är lite för mycket dysterheter nu. Ha det så bra så länge.

Sista dagen på jobbet

Nä kanske inte sista dagen, men framöver blir det bara inhopp då och då. Fast jag har redan fått två förfrågningar men inte några fasta datum. Jag vet att jag inte kommer att saknar jobb men det känns alltid bäst att gå på schema.

Idag träffade jag tjejen som ska ta över efter mej, det kändes inte så kul eller är det bara jag som är känslig.
Tog ledigt i morgon igen, fullt hus, det behövs inte 4 personer.

Nu bara gnäller jag men man måste det med ibland.

Ok ha det så länge. Catherine

En härlig höstdag

Har varit ute med stavarna, tillsammans med min stavakompis, riktigt uppfriskande. Visst är det härligt med höst, alla dessa färger, man blir lika glad som blir på våren då det knoppar.

Fick en extra dag ledig då det ska vara introduktion till de nya som ska börjar. Det blir lite mycket folk på plats.
Annars vet jag inte riktigt vad man ska hitta på idag, man kan inte hålla på att städa och tvätta jämt. Men jag behöver nog vaska av golven.

Om Emma orkar ta sig ur bingen kanske man kan ta en sväng in till stan, det var längesen vi fikade på IKEA nu. Vår Emma/mamma grej som vi brukar göra.

Fast innerst inne sitter jag och hoppas på att chefen ska ringa och ge mej ett längre vikariat, så man har ett schema att gå på. Har ingen lust att gå tillbaka till den osäkra tillvaron som timvikarie.

Jaja vi få se vad som händer idag vi hörs

cine


Höst inne höst ute

Elise, Elise ja den Elise allt som går emot blir som världens höststorm med tillhörande regnskur. Det var fläckar på hennes kläder som hon tog på sig idag på morgonen därav detta utbrott. Tyvärr ganska vanligt när det gäller Elise, denna vackra lilla varelse kan bli en riktig liten djävul.

Inte nog med det så regnar det ute, så det är höst dubbelt upp här idag.
Man få väl se om man orka ta tag i något idag, har ont i halsen igen. Måste nog ta bort fläcken på Elises tröja om jag ska göra något överhuvudtaget.

Men jag nyser och nyser hela tiden så dammsuga ligger nog också högt på listan, så det blir inte soffan idag heller, fast det blir aldrig soffan för min del.





 

Här ser ni var mina barn står och vänta på skolbussen i höstrusken, ja de står inte där nu.
Men visst är det höst ute.


Hej, det var länge sen nu

Jaha då får man väl sätta sig en stund, har tyvärr inte haft så mycket tid, eller kanske inte tagit mej tid att sätta mej ner och skriva. Men jag har haft en period där jag har jobbat med bara en dag ledig mellan passen och då ska man passa på att handla och allt annat som man måste.

Då kanske man ska berätta lite om vad som hänt, då börjar jag med jobbet som Emma sökte tja det blev  inte så mycket med det, han skrev upp hennes mobilnr, så hon går fortfarande och gör ingenting.

Vi har även hunnit med en campingrunda på Öland,(skördefesten) nu var det bara de små flickorna som var med och så hade Emilia med sig Veronika annars hade hon aldrig följt med.

Det var jätte mysigt att köra runt och gå in på de olika gårdarna och titta. Var även på loppis och det är inget som jag är så förtjust i rota bland prylar som andra har haft nää.

På de två kvällarna som vi var där satt vi och pratade med Peter och Lena, det var mycket trevligt det är aldeles för sällan vi gör det tyvärr.

Sjuk har jag oxå varit ont i halsen så in i hel......  men jobbat har man endå, dumt ja men vad gör man när man kanske inte har jobb efter den 15 oktober.

Jaha nu har man bara jobb till den 15 okt och det är inte roligt alls, så nu är man tillbaka till timvikarieträsket.
Så nu känns det lite B. Man har vant sig att ha en regelbunden lön.

En bild på Emma från när vi var på Bolmsö


RSS 2.0