Läget är lungt

Det är konstigt, jag startade denna bloggen för att jag skulle skriva av mej all frustation över gubben, jobb och pengar. Men nu är allt lungt jobben flyter på ganska bra, gubben har inte varit riktigt så irriterande som han brukar, klart angående pengarna skulle det kunna vara bättre men nu är det som det är, har man inte jobbat så får man lön därefter och det går inte göra så mycket åt det. kanske kan det ha med att våren är här, allt blir så mycket lättare då.


Äppelträden blommar för fullt  här uppe i småland, att de kanske har blommat över i skåne är ganska naturligt det är ju mer söderut. Ha det så bra till nästa gång, efter en lång festahelg.


Trött

Nu har man jobbat i fyra dagar. Känns bra men man är trött, har jobbat varierat dag kväll och en delad tur. Nu hoppas jag ingen ringer, har inte tid att jobba. Nu måste man städa, tvätta, handla och packa för helgens äventyr. Elin är lite sur, hon vill med till Bolmsö. Men man kan inte vara med på allt, och skolresan har ju varit planerad sen länge. Vava det jag sa ungarna har fyllt poolen,dehar till och med badat, de är galna. Men idag regnar det får värkligen hoppas att det håller sig till helgen.

Vi hörs


Längtar till sommar och sol

Jag tror mina barn har blivit helt tokiga, nu har de dragit fram poolen. Ja, så tidigt kan jag inte komma ihåg att de ha satt upp poolen innan, men det har varit varmt och skönt ett tag att de längtar efter bad och sol. De har inte fyllt den med vatten än men, när jag kommer


Jobbat natt

Har suttit vak inatt, något segt. Har så ont i ryggen, men det går väl över. Det är klart när man har suttit en hel natt på en stol så blir det nog så. Nu hoppas jag på att ingen ringer, för nu jobba jag torsdag till söndag. Sen nästa hel bär det av till Bolmsö då vill inte heller att någon ringer måndag till onsdag. Ja visst är det komiskt den ena stunden sitter man och bara väntar på att det ska ringa och den andra så vill man dra ur telefonkontakten.


Delad tur

Fick hoppa in idag med en så kallad delad tur. Jobbade mellan 7-13 sen 16-21, så man är rätt mör nu. Men det blir pengar sen i juni det är kanon. Man få nog gå och slagga nu godnatt

Har jobbat idag

Jaha så har man jobbat idag. Fick hoppa in ett par timmar när personalen hade möte. Det känns jättejobbigt tycker jag, det tar på psyket. Man sitter och prata och skoja ihop med sina jobbarkompisar, som då inte är jobbarkompisar igentligen. Men det känns ändå som om man är en i gänget. Sen blir man bortplockad, för att bli tillbakaplockad när det passa dem. (känns det som). Jag palla inte det riktigt men man kanske vänjer sig. Men som det ser ut nu så har jag jobb från den 14 maj till den 24 juli, så jag ska inte klaga. Men efter det är det ovisst igen. Men få hoppas på det bästa.

VI HÖRS SNART

Kolla in vår galna katt

Har ni sett en tokigare katt ho ligger i vår fruktskål

Körsång

Ikväll är det körövning och även uppsjungning i kyrkan. Ja jag sjunger i en kyrkokör, det händer även att jag gå i kyrkan, min minsta dotter sjunger i barnkören. Detta att man går i kyrkan tycks förvilla en del. Man kan inte festa och gå i kyrkan. Jag vet, men jag tycker att det är besynnerligt. jag är väl som alla andra för det. vår familj tillhör inget särskilt samfund det händer bara att vi går kyrkan ibland. kanske inte så ofta men det händer. Jag tycker att det är tråkigt att man ska i frågasättas för en sån sak, att man skulle vara lite udda. Nej skärpning, alla få väl göra som de vill så länge det inte skada någon annan.     Vi hörs

Då var det bestämt

Efter att ha varit lite tveksam så bestämde vi oss igår, vi åker till Bolmsö. Innan var det ingen av barnen som ville med men nu så ska 4 st med. Elin kan inte hon ska på klassresa men hör och häpna Emma ska med. så nu bär det iväg kristihimmelfärdshelgen. Men då ringer väl telefonen varm som den gjorde när vi skulle till Simrishamn, hade kunnat jobba hela den helgen.



Kan det bli en liknande bild då???


Ja vi få väl se Ha det så länge


Tråååkigt




Regn, rusk  och blåst det är vad denna dagen har att erbjuda ååå vad tråkigt. Men det blommar vackert utanför huset så inget ont som har något gott med sig. Man får glädjas åt det lilla.


RSS 2.0