Utbrott

Då har vulkanen Elise fått ett av sina utbrott igen. Varje morgon är lika, ständigt dessa utbrott. Vad sak man göra?
 Blir arg går inte då blir hon ännu argare. Man kan inta säga ett ända ord till henne utan att hon ta det negativt, så det går inta att prata med henne heller.
 Man få ignorera henne. Inte så lätt när det kokar inom en.

Detta barn, vad ska det bli av henne?

Catherine

Vecka 48 = jobbvecka

Sex arbetsdagar framför mej. Ok jag har varit med om det förut, men då blev det så efterhand, nu vet jag detta på förväg. Då känns det mentalt, men det kommer att gå kanon, jag har bara en dag att ta igen mej på sen har jag två dagar till.

Man få bara hoppas på att jag inte få gå vidare på detta vikariatet för då jobba jag  julaftonskväll, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen vem vill det.

Kämpa på/ Catherine

Jobb och jobb

Som ni säkert vet så ska det jobbas mycket nu efter helgen. Så här händer inget roligt alls.

I dag har Elin, Elise och Emilia haft studiedag, Elin åkte hem till en kompis på  morgonen, kommer hem i morgon. Emilia har varit med en kompis och ridit, kom hem framåt kvällen. Elise har suttit och spelat tv spel hela dagen.

I morgon blir det kanske en tur på det nya modehuset med flickorna,ska kolla om det finns lite avslutningskläder att inhandla.

Ja ni, hjulen snurrar på som vanligt, Kramar från en trött Catherine (förmodligen ännu tröttare nästa helg)


Ont i ryggen

Idag har jag ont i ryggen, inte alls bra, för lite stavgång nu en period. Där ser man att det hjälper att röra på sig.
Så skämmer jag nog bort mina penisionärer lite, jag hjälper de nog mer än jag borde.
 
En dag ledig nu efter att ha jobbat fem, sen på att igen i två dagar.
Emma och jag ska ta en sväng igen till stan, hon ska ta en runda på banken.
Det blir säkert en fika på IKEA som vanligt.

Ledig sen i helgen, efter det så har man hela sex arbetsdagar i rad. Kommer säkert att bli jobbigt, men ett måste, eftersom det inte blev mycket jobb i början på månaden.

Åhhh så tråkigt eller hur, bara jobb, men så ser vardagen ut just nu.

Fika på IKEA, jobba, ja min vardag nu, ja inkl allt hushällsarbete, ja ja det blir ljusare tider fram över.
Catherine

Måndagmorgon

En ny vecka, ser ut som om det blir jobb hela veckan. Onsdag och fredag är öppet än så länge, men om det blir som det pratas om, jobba jag även de dagarna. Då har jag jobbat fredag till fredag, det behöver jag. Vi har en jul i faggorna, julklappar som ska inhandlas.

Denna helgen har varit så tråkig, jobbat och sen åkt hem för att röja undan tvätt och prylar hemma. Och den kommande veckan blir nog lika tråkig. Man börjar längta lite efter advent nu med alla ljus och stjärnor.

Precis som man sitter här och skriver, så ringer telefonen, har fått ett litet vikariat nu fram till den 6 december.
Då blir det nog som jag pratade om innan.

Har det bra vänner, själv har jag en arbetssam vecka framför mej men det är helt OK/ Catherine


Fika på stan

Idag ska jag in till stora staden och fika med förre detta skolkamrater från usk utbildningen. Har inte träffat dem sen vi slutade, men därimot på facebook och msn, så vi har pratat.

Ska även handla presenter till två pojkar, Emilia ska på kalas nu på lördag.

Själv ska jag äntligen få jobba men nu hela sju dagar i rad, så då ska jag väl gnälla över det he he. Man är aldrig nöjd. Nä det ska bli bra att få jobba lite nu, har varit hemma länge nog.

Men det kanske inte blir några inlägg på ett tag, så ni kanske kommer att saknar mej.

See you later /Catherine

Stavgång igen

Janette och jag har varit ute med stavarna nu på morgonen, det kändes bra, det var ett tag sen nu. Men flåset har inte blivit sämre, snarare bättre det känns betryggande.

Då har vi en ny dag utan något särskilt som händer. Kan man dö av tristess ? Då är jag halvdöd nu.
Jag vet att jag är en liten gnällspik, men jag vill ha ett jobb NUUU.

Som många redan vet blev det ingen operation igår, de ville inte fixa till Emmas tå den var infekterad.
Så Emma blev inte alls glad. Nästa vecka kanske.

Sköt om er Catherine

Godmorgon denna tisdagsmorgon

Som ni vet var vi på Ullared igår, det var kul att åka dit bara med Emma. När vi kom dit var det alldeles lagom med folk, vi kunde gå runt utan att trängas.


Tyvärr så hittade vi inte så mycket julklappar som jag hade hoppats på. Det blev bara dvdfilmer till Emilia.
Men om man tänker efter så hade man kunnat förutsett det.

I dag ska Emma äntligen fixa till sin tå, ja vi får hoppas på det, förra gången blev det inget med det.

Själv hoppas jag på att det blir lite jobb denna vecka, inte en ända dag inbokad än.

Bye bye Catherine

Bilden talar för sig själv

Det kan vara vackert med höst ibland.

Vi på landet/ Catherine


Som ett par gamla skor

Ja det känner man sig som... 

Ja man jobbar och jobbar känns som om man är behövd... sen kommer nån och säger nähe nu få du inte vara här längre, det är någon annan som ska ha dit jobb.

Men du kan hoppa in när vi behöver dej.

Ja, man har ett par skor som man går i jämt, sen kommer nån och säger här har jag ett par andra skor som du ska ha, de andra kan du ha när du ska gå ut med soporna eller hämta posten.

Är jag klok eller.

Helt i onödan

Så har man kört 17 km enkel resa till tandläkaren med Emilia helt i onödan. Kom dit för att höra,- vi kalla henne om ett år igen.

Hon fick ett sk staket för att inte kunna suga på fingrarna, men hon använder inte denna för hon behöver inte den.
Smått irriterande, men, men så är det.

Jaha, då ska man jobba ikväll och imorn, bra det för än så länge har man inte fått så mycket i denna månaden. Ok, tänker ni, den har nyss börjat, lätt att säga, jag har inte en enda dag inbokad nästa vecka. Det är det som är dilemmat som timvikarie, det kanske inte blir någonting på hela veckan och då blir det inga pengar heller, suuurt.

Emma vill att vi ska ta en runda till Ullared, bara hon och jag. Då blir inte övriga familjen glad, men de jobbar eller gå i skolan. Tur att man har lite sparat om det nu blir en sväng. Nu är det så att även om man inte jobba är det annat som måste göras, bilen ska besiktigas, utvecklingssamtal för Jimmy och byta däck på bilen.

Har det nu så gutt.



Huuu vad kallt det ska va

Det blåser storm ute. Stackars ungar som ska ut i detta väder. Själv är jag ledig, kanske man städa lite, har en son som fyller år på lördag. Vi ska fira han på fredag, eftersom vi åker till Kerstin som fyller 70 år på lördagen.



Ser ni hösten, tyvärr har stolpen fått sig en törn.



Ännu mera höst, tyvärr syns inte blåsten.


Tänd ett par ljus i höstmörkret /Catherine

Jantelagen

Ja denna lag är i högsta grad aktuell. Satt i går och chattade med en tjej, ville då påvisa att jag hade blivit vald före en annan person. Men det det gick inte. Jag kanske ska ta histoien från början.

 Jo så här är det, När jag jobbade på Möregården, som är ett äldreboende låg det en lapp på skrivbordet med datum uppskrivna där de behövde en vikarie. Jag skrev upp på en annan lapp mitt namn och telefonnr att jag kan ta dessa dagar. Tjejen jag jobbade med var också en timvikarier, hon gjorde det samma. Dagen efter ringer de upp mej, angående dessa dagar.

Men tjejen jag chattade med tyckte på att, ja men hon den andra kanske inte svarade och kom med en kommentar om att, ja det är bra med bra självförtroende men inte för mycket.

När jag frågade vad hon menade så svarade hon äh skit i det, jag måste gå nu. Jag hoppas att allt va ett missförstånd.

Du ska INTE tro att du är någonting (jantelagen)

En ny vecka

Jaha så var det måndag, man är ledig, man är trött. Ingenting har hänt, jag jobbade helgen. Linda och Isabella tittade upp en stund fredag-lördag, träffade dem knappt, jobbade ju. Men flickorna fick ett par timmar med Isabella när Linda och jag var på IKEA. Nu är man ledig i tre dagar om man inte blir inringd förstås. Emma och jag ska ta en runda på stan sen Johan fyller år på lördag så vi måste hitta på något i födelsedagspresent till honom, han fyller 18, den lunsen.

Ha det gott

RSS 2.0